Frukost-issues

Har ännu inte fått in i huvudet att det är okej att äta vissa saker.
I morse käkade jag till exempel bacon, avokado, champinjoner och keso till frukost, och det kändes skruvat - men yummi as hell! Svårt att säga något annat när man varit saltmissbrukare i flera år...

Hur ofta ska man egentligen väga sig? Någon som vet?

Minus tio kilo

Osötat bröd, osötat te, massor av grönsaker och proteiner högt och lågt.
Det första jag insåg var att GI knappast är någon billig metod, men däremot får man äta rätt mycket goda saker. Rätt mycket av de saker som är min svaghet, närmare bestämt. Rätt absurd tanke att de saker som satt sig runt min midja (och mina höfter och mina lår och mina armar) nu ska hjälpa mig tappa en massa kilon - närmare bestämt tio.

Shit, vad mycket det låter. Mitt Everest, helt enkelt... Men i söndags stod vågen på 81 kilo och precis nyss när jag klev på den visade 79,3. Vet inte hur väl det stämmer, men jag ska försöka väga mig ganska sällan och ungefär vid samma tidpunkt i fortsättningen också. Det blir väl mer rätt då, antar jag.

Minus tio kilo. Det ska gå!

Busy

Måndag: arbetslös
Tisdag: arbetslös
Onsdag: arbetslös
Torsdag: arbetslös, tvättid, julfest
Fredag: arbetslös, avfärd till svärföldrar över julen

Man skulle ju kunna tycka att jag har tid att sätta mig in i GI-dieten och komma igång med den - right?

GI-projektet

Jag skulle kunna skriva att den här måndagen är första dagen i mitt nya liv. Tyvärr är det lite väl klyschigt för min smak, så jag struntar i det. Istället nöjer jag mig med att konstatera att jag i går nådde en al time high när jag ställde mig på vågen.

81.0 kg

Jag har undvikit den där apparaten ganska länge nu, mest eftersom jag anat vart åt det barkat men inte vågat fejsa det och därför struntat i det. Jag tycker det känns som det var rätt nyligen jag precis gått ned till 70 kilo, kände mig supersnygg och kunde ha alla mina byxor igen. Sanning är dock att det var snart 2,5 år sedan - precis när jag blev tillsammans med min kille.

För någon vecka sedan köpte jag en bok om GI som jag nu börjat läsa. De här två veckorna som är kvar av året ska jag testa lite lätt (med tanke på att det är jul snart) och den 1 januari börjar jag på allvar. Den här bloggen blir mitt sätt att hålla ordning på hur det går.

RSS 2.0